در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام .

 به بنده طی خرید بیمه نامه مسولیت کارفرما  پیشنهاد خرید کلوز   ( پرداخت خسارت بدون رای دادگاه)   شده این کلوز برای من بیمه گذار چه سودی دارد. در صورت خرید این کلوز پرداخت خسارات منوط به بحث تایید مسولیت کارفرما  از سوی  چه کسی مطرح می باشد. لطفا توضیح دهید

ممکن است فرد اسیب دیده پس از دریافت خسارت مجدد اعتراض نسبت به مبلغ  دریافت شده از بیمه کندراه حل این  اتفاق چگونه در این کلوز بررسی شده
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

سوال خیلی خوبی را مطرح کردید.

در صورت خرید کلوز پرداخت خسارت بدون رای دادگاه، کارشناسی و تعیین دیه و ارش توسط کارشناس و پزشک معتمد بیمه گر انجام می شود. ممکن است نتیجه کار (از لحاظ درصد قصور هر یک از طرفین حادثه و میزان دیه و ارش) با زمانی که دادرسی از طریق مراجع رسمی صورت می گیرد متفاوت باشد. اما همین که سرعت پرونده و رسیدگی به خسارت بیشتر می شود، برای خیلی از افراد جذاب تر است.