در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. کلینیک دکتر مجید حیدریان با چه بیمه ای قرارداد دارد ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام اگر منظورتان کلنیک دکتر مجید حیدریان همان کلنیک مربوط بهبیماریهای زانو باشد قبل از مراجعه میتوانید با شماره 09211004204 تماس و مشاوره های لازم را اخذ کنید همچنین جهت اخذ نوبت با شماره های 88866619و88866629و88866639 تماس بگیرید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید