در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
این حقوقی که بیمه روستایی به بازنشستگان پرداخت میکند آیا با افزایش حقوق حقوق بیمه روستایی نیز افزایش میابد یا نه چون من خوانده بودم مبلغ دریافتی شما دو سوم درآمدی است که در سال آخر پرداخت کرده بودید
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

به نام خدا

میزان مبلغ مستمری در صندوق بیمه روستاییان و عشایر نیز مانند سایر صندوق ها در هر سال مطابق با مصوبه دولت(هیئت امنای صندوق) افزایش می یابد.

میزان مستمری از کارافتادگی کلی،مستمری پیری،مستمری بازماندگان بیمه شده متوفی عبارت است از یک سی ام میانگین درآمد مبنای محاسبه حق بیمه ظرف دو سال آخر پرداخت حق بیمه هر منطقه، ضرب در سنوات پرداخت حق بیمه.

در مورد مستمری بگیران ازکارافتاده کلی و پیری،میزان مستمری قابل پرداخت به بازماندگان واجد شرایط معادل مستمری حین الفوت است.

*در هر حال میران مستمری پرداخت شده نباید از دو سوم درآمد مقطوع مبنای محاسبه حق بیمه در هر منطقه در سال استحقاق دریافت مستمری کمتر باشد.*