در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

هزینه زایمان در سال 1400 با بیمه سلامت یا بیمه تامین اجتماعی چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام وقت بخیر.

با توجه باینکه تعرفه های‌ وزارت بهداشت در بخش درمان معمولا بین نیمه اول تا نیمه دوم فروردین ماه هر سال مشخص و اعلام میگردد و در حال حاضر(اسفند ماه ۱۳۹۹)‌ این میزان مشخص نیست بنابراین میبایست شما تا زمان مشخص شده تامل فرمایید تا بعد از اعلام تعرفه های فوق،نرخ خدمات در بخش درمان اعلام و پاسخ سوال شما مشخص گردد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام