در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

وقت بخیر

بهترین بیمه عمر در سال 1400 را کدام شرکت ارائه می‌کند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

خرید بیمه های عمر (زندگی) میبایست حتما و حتما بصورت حضوری یا تلفنی(با حداقل زمان ۱۰_۵ دقیقه) و با دریافت مشورت از کارشناس مربوطه صورت پذیرد. زیرا در زمان ثبت نام شما،مشاور میبایست اطلاعات روز زندگی تون رو برای طراحی صحیح بیمه نامه تون داشته باشه.

اطلاعات شغلی،سن،میزان حقوق دریافتی،متاهل یا مجرد بودن(در صورت متاهل بودن؛داشتن فرزند و حتی تعداد فرزندان و ....) عواملی هستند که در زمان صدور و مشاوره نماینده شما میبایست مدنظر قرار بگیرد.

برای اینکه بدونین کدوم شرکت برای صدور بیمه نامه عمر دلخواه تون مناسب تر هست،ابتدا میبایست بدونین که از بیمه نامه عمرتون چه انتظاراتی دارین و کدوم شرکت این انتظارات رو بیشتر برآورده میکنه.

در هر صورتی و برای اینکه شما به ایده آل خودت به راحتی دست پیدا کنی و سریع تر تصمیم خودت رو اجرایی کنی،پیشنهاد می‌کنم که فرم زیر رو در اسرع وقت تکمیل کنی تا مشاوره ۱۰۰٪ رایگان شما رو در اسرع وقت و همزمان(صدور آنی بیمه نامه) انجام بدیم.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام