در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ویرایش شده
سلام من بیمه عمر دارم و خانه دارم دچار حادثه شدم اما شنیدم پوشش معافیت از پرداخت برای از کار افتادگی بیمه عمر فقط  برای حادثه در حین کار پرداخت میشه درسته؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

با آرزوی سلامتی برای شما دوست عزیز

خیر در گذشته داشتن شغل برای بیمه ­گذار از شروط اصلی ارائه این پوشش بوده که به منظور افزایش سطح خدمات رسانی به بیمه­ گذاران شرط شغلی حذف شده است. به عبارت دیگر در حال حاضر ارائه پوشش معافیت از پرداخت حق­ بیمه برای اقشاری همچون

  •  بازنشسته،
  •  خانه ­دار،
  •  سرباز،
  •  دانشجو و محصل

بلامانع است.