در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

میزان و مبلغ دیه شکستگی بینی در سال 1401 چقدر است ؟ دیه شکستن بینی در تصادف فرق داره؟
2 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

بهترین پاسخ

دیه کامل فرد بالغ برای سال 1401 معدل 600 میلیون تومان است. بر این اساس دیه شکستگی بینی به شرح زیر است:

  • شکستن استخوان بینی اگر بدون عیب و نقص اصلاح شود موجب یک دهم دیه کامل است ، یعنی 60 میلیون تومان
  • اگر با عیب و نقص بهبود پیدا کند موجب ارش است.
  • شکستن استخوان بینی در صورتی که موجب  فساد بینی و از بین رفتن کامل ان شود دیه کامل است، یعنی 600 میلیون تومان

مطالب مرتبط:

جدول دیه سال 1401