در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

میخواستم ببینم برای دریافت خسارت کرونا از بیمه پارسیان کجا باید بریم ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

شما برای دریافت خسارت از هر شرکت بیمه میتونی به شعبات آن شرکت در سراسر کشور مراجعه بفرمایین.

لطفا در هر استانی که هستین و از طریق اینترنت یا شماره تماس ۱۱۸ همان شهر آدرس نزدیک ترین  شعبات بیمه پارسیان رو به منزل یا محل کارتون پیدا کنین و برای دریافت اطلاعات تکمیلی ابتدا تماس بگیرین و شرایط و مدارک مورد نیاز رو سوال بفرمایین و سپس مراجعه نمایید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام