در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)

سلام خدمت مشاوران محترم بید برگ

قبل هرچیزی از شمابابت راهنمایی های مفیدتون سپاسگذارم

سوالی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.

بنده چندسال قبل برای یه پیمانکار ساختمانی به عنوان کارگر کارمیکردم( دقیقا از ۱۳۸۲/۰۲/۰۱  الی ۱۳۸۴/۰۸/۳۰)

به مدت ۳۰ماه

ولی درشهریور سال۱۳۸۴ در نخاع بنده توموربدخیمی به وجود امدکه نیاز به عمل جراحی داشتم،متاسفانه بعداز انجام عمل جراحی فوق العاده سنگین،نخاع بنده صدمه شدید پیدا کرد،به طوری که از گردن به پایین فلج شدم،وبرای کوچیکترین کار روزمره نیاز به کمک هستم،

دران زمان ازنظر جسمی وروحی درشرایطی نبودم که دنبال گرفتن از کارافتادگیم باشم،وکسی رو هم نداشتم پیگیر این موضوع برام باشه

سوالم اینه:

باتوجه به این موضوع که الان سوابقه ۳۰ماه بیمه من در تامین اجتماعی موجودهستش،وهمچنین تمام پرونده عمل جراحی ازمایشات عکس های MRI....موجود هستش

آیا بعد ازگذشت چندسال میتونم برای پیگیری از کار افتادگیم اقدام کنم؟ایابهم تعلق میگیره؟

یا تامین اجتماعی مدعی میشود که باگذشت چندسال ازانجام عمل جراحی چرا دیر برای گرفتن ازکار افتادگی اقدام کردم وبهم تعلق نمیگیرد؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

2 پاسخ
توسط (1,790 امتیاز)
تاریخ شروع ازکارافتادگی شما بیمه بودید از مشاوره تلفنی بیدبرگ استفاده کنید راهنمایی می‌کنند