در سایر توسط
با سلام وخسته نباشی
من مبلغ250هزار تومان بابت بیمه یکساله موتورسیکلت به بیمه معلم پرداخت. کردم. آیا بیمه بدنه شامل همین قرار داد میشود یا باید باپرداخت مبلغ اضافه بیمه بدنه را در بند قرار داد اضافه کنند با تشکر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بیمه شخص ثالث با بیمه بدنه فرق دارد ، شما موتورتان را بیمه شخص کرده اید و درمقابل حوادثی که شما مقصر آن شناخته شود چه بصورت مالی تا سقف درج شده در بیمه نامه یا جانی و دیات تحت پوشش می باشیدو برای خریداری بیمه بدنهبرای موتور خود بیستی از نمایندگان بیمه درخواست نمائیدکه برای شما بیمه بدنه صادر نمایند.

موفق و پیروز باشید.