در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید.
میخوام بدونم یه پسر بیست و هفت هشت ساله که خودش بیمه اجباری تامین اجتماعیه، میتونه مادرشو تحت کفالت بگیره یا نه؟

مادر 51 سالشه، ولی از پدره جدا شده و تامین معاشش به عهده پسرشه. خودش هیچ بیمه فعالی نداره، تحت پوشش هیچ صندوقی نیست و مستمری یا حقوق بازنشستگی هم نداره. ت

نها مشکل سنشه در واقع. میشه کاریش کرد؟ لطفا اگه راهی براش وجود داره با ذکر ماده و تبصره یا بخشنامه بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ حتما بایستی سن مادر ۵۵ سال باشد یا اینکه طبق کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی از کار افتاده کلی تلقی گردد