در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در بانک دولتی با استخدام رسمی بمدت 13 سال کار می کردم وبه دلیل ابتلا به بیماری ایدز کارم را ترک کردم و در حال حاضر در کشور اروپایی برای مداوا حضور دارم.بانک مرا به دلیل غیبت اخراج کرد و بنده در دیوان شکایت کردم و دیوان به نفع من رای یعنی حکم ورود به شکایت داد.

سوال من این است که آیا می توانم به دلیل بیماری ایدز و عدم وجود داروی مناسب و تاریخ مصرف گذشته در ایران برای بیماری و همچنین افسردگی شدید می توان از بانک درخواست از کارافتادگی بکنم و اینکه از کار افتادگی کلی است یا جزیی؟

در ضمن می توانم در این خصوص از خدمات شرکت شما در این زمینه استفاده کنم ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ اگر بیمه شما تامین اجتماعی باشد بله میتواند درخواست از کارافتادگی به تامین اجتماعی با سایر شرایط مندرج در ماده ۷۰ و ۷۵ نمایید