در شرکت بیمه توسط
سلام. آیا از بیمه رازی رضایت دارید ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
بیمه رازی یکی از شرکتهای معتبر در سطح کشور بوده که دارای شعب و نمایندگی های متعددی در سطح کشور میباشد این شرکت از توانگری مالی رتبه یک برخوردار بوده و در کلیه رشته های بیمه ای فعالیت دارد رضایت از خدمات یک شرکت بستگی به عوامل مختلف دارد و میتواند نسبی باشد و اطمینان داشته باشید تمام همکاران ما در صنعت بیمه در تلاشند تا بهترین و شایسته ترسن سرویس ها را به بیمه گذاران گرامی ارایه نمایند

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید