در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام. ماشین های صفر کیلومتر ایرانخودرو بیمه شخص ثالث یا بدنه دارند ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام تمام خودروهای تولیدی و وارداتی باید قبل از تحویل به مشتری حتما بیمه نامه شخص ثالث رو داشته باشند ولی بیمه های بدنه بسته به آپشن های انتخابی شما در هنگام خرید داره

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید