در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

ببخشید میخاستم بدونم عمل بینی زیبایی شامل بیمه sosمیشه؟

مشکل انحراف یا پلیپ ندارم .میخام برای قوز بینی عمل زیبایی انجام بدم .باتشکر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

بینهایت از طرح این سوال تون سپاسگزارم به دلیل اینکه این سوال یکی از کلیدی ترین و مهم ترین سوالاتی هست که خیلی از عزیزان براشون مطرح و همواره جای سوال داره

باید خدمت تون عرض کنم که تمام بیمه ها،مخصوصا بیمه های تکمیلی،اعمال جراحی زیبایی رو به هیچ وجه تحت پوشش شون قرار نمیدن.

اصولا فلسفه بیمه های تکمیلی و پایه از بین بردن خطر فوت یا تشدید بیماری هست که ممکنه هزینه های درمان بعدی بیمه شده ها رو زیاد کنه و باعث متضرر شدن شرکت های بیمه بشه.

حال اینکه جراحی زیبایی،به هیچوجه به سلامتی افراد مربوط نمیشه و نخواهد شد و همانطوری که از اسمش پیداست،فقط و فقط مخصوص تغییر چهره و زیبایی فرد هست.(مگر شرایط خاص که در آن صورت نظر پزشک معتمد شرکت بیمه برای انجام جراحی مورد نیاز هست).

برای انجام جراحی زیبایی و نظایر آن شما میبایست هزینه های گزافی رو بپردازید که در خیلی زیاد و در سایت های مختلفی میتونین با جستجو و تحقیق در مورد پزشک یا جراح مورد نظرتون،آنها را بیابید.

بیمه نامه خود را نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام