در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض احترام به همه وکلای عزیز

سوالی داشتم در خصوص اینکه یک شرکت سهامی خاص به ما بدهکار است و مبلغ 700 میلیون محکوم قطعی شده است(و حکم در مرحله اجرای احکام است). اما شرکت اموالی ندارد. (در اصل یک شرکت کلاهبرداری است) و با سفته کار می کند.
سوال این هست که در صورت اقدام به ورشکستگی، سهامداران و مدیران شرکت تا چه اندازه مسئول پرداخت بدهی خواهند شد.
آیا به اندازه سرمایه اسمی که در شرکت آورده اند مسئول هستند، یا کلیه مبلغ بین سهامداران به میزان سهم تقسیم می شود.
1 پاسخ
توسط (22,650 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری
https://www.bidbarg.com/legal

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:
انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور>>