در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده به تریتیب زیر دارای سابقه هستم

1- دو سال خدمت سربازی (حق بیمه پرداخت و سابقه خریداری شد)

2-سه سال سابقه عادی  در یک شرکت معمولی و کوچک

3- پنج سال سابقه از 89 الی 94 در یک شرکت تولیدی که پس از تسویه حساب از آنجا خبردار شدم که در سال 98 کلیه کارکنان مشمول مشاغل سخت و زیان آور شده اند.

4- پنج سال از 94 الی تاکنون که خوشبختانه این کارگاره هم در شرف موافقت و مشمول شدن جز مشاغل سخت و زیان آور هستیم.

با توجه به این سوابق فوق، سابقه کاری من چند سال شده است و چقدر تا بازنستگی فاصله دارم.

سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام شما یا باید بیست سال متوالی در مشاغل سخت وزیان آور بیمه پرداخت کنید یا اینکه ارفاق سخت وزیان آور با سوابق عادی جمع شوند که شرط بازنشستگی رو داشته باشید