در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده سال ۸۱ رگ آئورت عمل کردم که اون موقع تحت تکفل پدر بودم و بیمه نداشتم و امسال هم عمل قلب باز کردم و تعویض دریچه آئورت کردم و باید تا آخر عمر قرص وارفارین مصرف کنم و ۵ سال سابقه بیمه دارم و گفتن ۶ ماه از عمل باید بگزرد

تا به کمیسیون معرفی بشم و کلا به من ۵۸ روز دکتر ها استعلاجی دادن آیا میشود زودتر اقدام کرد برای کمیسیون و بنده از کار افتاده کامل میشوم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

- چنانچه ثابت شود تاریخ شروع بیماری شما قبل از بیمه شدن شما باشد، با مشکل مواجه می شوید.

- بایستس استراحت پزشکی شما تمام شود و پزشک معالج، تاریخ خاتمه درمان را اعلام نماید.

- پس از این که شعبه مربوطه پرونده شما را به کمیسیون پزشکی بفرستد، می توانید به کمیسیون مربوطه مراجعه و تقاضای تسریع در نوبت دهی دهید.

- جهت بیماری های قلبی حاد و برخی بیماری های صعب العلاج در نوبت دهی تسریع می شود.