در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام.من نزدیک 2یا3 سال سابقه بیمه دارم ومتولد1340 هستم.به دلیل یک سری مشکلات نمیتوانم بیمه خود را بریزم.من از چه نوع بیمه تامین اجتماعی میتوانم استفاده کنم که برای آینده ام پشتوانه باشد و هزینه پرداختی ماهیانه ام هم کم باشد.دفترچه درمانی هم نباشد مشکلی نیست.مهم بازنشستگی میباشد.ممنون میشوم اگر در ایمیلم جوابم را بدهیم.سپاسگزارم
3 پاسخ
توسط
سلام خدمت شما دوست عزیز

با توجه به نیازی که شما دارید که میخواهید با یک پرداختی کم ماهیانه دارای یک پشتوانه خوب برای بازنشستگی باشید پیشنهاد بنده این است که شما از یک بیمه زندگی با پرداختی که در توان مالیتان است برخوردار شوید و در کنار این بیمه نامه میتوانید از دفترچه درمانی سلامت نیز برخوردار شوید .
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

شرایط وسن شما خاص می باشد و چون سوابقتان کم می باشد نیاز یک بررسی وراهنمایی بیشتر دارید لطفا با اطلاعات ارتباطی بنده که در زیر درج شده است تماس بگیرید تا بتوانم به شما بهترینگزینه را پیشنهاد نمایم

پیروز و موفق باشید.