در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

من متولد ۱۳۴۲ هستم
۱۲ سال در مشاغل سخت مشغول بودم که سال ۷۸ باز خرید کردم  در سوابق بیمم ۱۲ سال درج شده ،سپس ۴ سال هم بیمه خویش فرما پرداخت کردم که سال ۹۵ از کار افتاده کلی شناخته شدم ،مستمری بهم تعلق گرفت،حقوق مستمریم حداقل حقوق هستش ،سوالم اینه ۱۲ سال سابقه ی سختی کارم رو اگه پیگیری کنم آیا ممکنه تاثیری توی حقوقم داشته باشه؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ خیر نمی توانید استفاده کنید چون شما الان مستمربگیر هستید