در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده حق بیمه رانندگان رد میکنم و خانمم هم بیمه تامین اجتماعی به عنوان کارمند براش رد میشه چون من بیمه بودم خانم برای گرفتن دفترچه بیمه اقدامی نکرده و از دفترچه ایی استفاده میکنه که تحت پوشش شوهرش هست استفاده میکنه
ایا برای استفاده از مرخصی باید حتما برای گرفتن دفترچه اقدام نمایید و با دفترچه که مستقیما خودش حق بیمه را پرداخت میکنه برای زایمان اقدام نمایید؟
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام اگر ایشان خودش بیمه پرداز است بله باید برای استفاده از مرخصی زایمان دفترچه خودش رو بگیرد