در پرداخت حق بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بهترین روش پرداخت حق بیمه سال 1400 چگونه است ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

بهترین موعد دریافت و پرداخت فیش بیمه ، اول لغایت بیست و پنجم هر ماه می باشد. پس از ثبت درخواست و دریافت برگ پرداخت، در صورت تمایل به پرداخت غیرحضوری حق بیمه، قبل از مهلت مقرر شده در برگ پرداخت (حداقل ۷۲ ساعت)، نسبت به پرداخت وجه آن اقدام نمایید.

برای مشاهده راهنمای دریافت و پرداخت فیش بیمه از طریق اینترنت اینجا کلیک کنید