در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (22,650 امتیاز)
سلام

پایه حقوق روزانه به تفکیک مدرک تحصیلی در سال 1400 می خواستم ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در صورتی که در کارگاه مورد نظر طرح طبقه بندی مشاغل شده باشد ، دستمزد بر اساس شغل ( نه تحصیلات) تعیین میگردد .در غیر اینصورت می تواند طبق حداقل حقوق و مزایای اعلامی سال 1400 از شورای عالی کار باشد یا اینکه با توافق کارفرما مبلغ بیشتری تعلق بگیرد.