در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام

من مجرد قبل و بعد از فوت پدرم شاغل بودم و هستم بعد از فوت پدرم حقوق به نام مادرم شد و من بعد از چند سال از فوت پدرم تصمیم دارم از شغلم بیام بیرون تا زیر نظر بیمه پدرم شوم حالا چند تا سوال دارم پدرم بازنشسته ارتش بودند
ایا مادرم باید رضایت دهند و امضایی بزنند تا من حقوق پدرم را بگیرم؟
آیا من وقتی از کارم اومدم بیرون بهتر است سه ماه بعد از اینکه برام بیمه رد نشد اقدام کنم برای دریافت حقوق پدرم و زیر نظر بیمه پدرم شوم ؟چون کانون به من این طور گفت گفت بعد از چند ماه مدارک بیار
یکی از اعضای خانواده بابت کاری چند سال پیش یک برگه انحصار وراثت گرفت  اگر انحصار وراثت را جزو مدارک خواستند همان برگه کافیست یا باید دوباره  خودم برم برگه بگیرم؟
برای اینکه زودتر زیر نظر بیمه پدرم شوم و به بیشتر از دوسه ماه نرسد و کارم به شکایت و  دیوان و ... نرسد باید چکار کنم
توسط (240 امتیاز)
یک فرم و تعهد باید موقع برقراری مستمری برای دختر مجرد در  نیروی مسلح امضا کنیم نمیدونم چه تعهدیه میشه اگر دارید برام بفرستیدش
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام اصلا نیازی به امضای مادرتان نیست اما علت اینکه گفتند دو ماه بعد از بیرون آمدنتان مراجعه کنید بخاطر این است که میخواهند بدانند برای شما بیمه رد نمیشود اما من پیشنهاد میکنم تا همان روزی که از کار خود بیرون آمدید درخواست خود را ثبت کنید تا از همان روز حقوق تان را بپردازند