در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (380 امتیاز)
سلام

می خواستم خودم رو بیمه کنم

کدام بیمه تامین اجتماعی برای من بهتر است؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام

بیمه تامین اجتماعی انواع مختلفی دارد که با توجه به شغل و پیشه شما متفاوت است.

بهترین روش برای بیمه شدن در بیمه تامین اجتماعی، نوع بیمه اجباری می باشد که منوط به احراز رابطه کارگر و کارفرمایی می باشد. که در این حالت کارگر (بیمه شده) 7 درصد و کارفرما 23 درصد حق بیمه را باید پرداخت کند

در صورتی که شما می خواید به صورت خویش فرما و اختیاری تحت پوشش بیمه قرار بگیرید می توانید با توجه به شغل تون مثل قالیبافی، کارگران ساختمانی، رانندگان و... از حمایت های دولت نیز برخوردار شوید.

برای اطلاع بیشتر در این زمینه میتوانید به مقاله زیر مراجعه نمایید:

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه مشاغل آزاد و بیمه اجباری تامین اجتماعی