در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

میخواهم بیمه مکمل درمان را از فیش حقوق ناجا خودم حذف شود و نیازی به بیمه مکمل درمان ندارم . چه کار باید بکنم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که برای حذف بیمه تکمیلی تون میبایست به واحد رفاه،یا درمان ناجا مراجعه نمایید.

ضمنا در جریان باشید که در قراردادهای بیمه درمان تکمیلی،اگه تمدید سال جدید یا شرکت بیمه انجام شده باشه و شما از قرارداد جدید استفاده ای کرده باشین نمیتونین او رو تا آخر قرارداد حذف کنین و میبایست تحت پوشش بوده و اجبارا ازش استفاده بفرمایید.

بیمه های خود را از نمایندگان مطلع،حرفه ای و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام