در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام

کسی که در ده سال اول در سطح 6 در ده سال بعدی سطح 7 و در ده سال سوم در سطح 8 بیمه عشایری را پرداخت کند با کسی که کل  30 سال در سطح 8 حق بیمه را پرداخت میکند . در دریافت مستمری تفاوت دارند؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

خیر.  بر اساس ماده ۱۹ آیین نامه صندوق ، میزان مستمری ازکارافتادگی کلی‌، مستمری پیری و مستمری بازماندگان عبارتست‌از میانگین درآمد مبنای محاسبه حق بیمه ظرف دو سال آخر پرداخت حق بیمه هر منطقه ضرب در سنوات‌پرداخت حق بیمه‌.  بنابر این فقط سطح پرداخت دو سال آخر ، سابقه کلی و ضریب منطقه ای  اهمیت دارند