در بیمه بیکاری توسط
سلام.بنده در یک شرکت خصوصی 4سال سابقه کار داشتم که بعلت تغییر سیستم عذر بنده رو خواستن و بنده بمدت 6ماه مجبور به استفاده از بیمه بیکاری شدم پس از اون با تقاضای مجدد همون واحد مشغول شدم بمدت 8ماه که از ابتدای امسال مجددا عذر بنده را خواستن
به من گفتن نمیتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم
چرا؟
لطفا جواب بدین خیلی محتاجم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام هر فردی در طول 25سال سابقه بیمه میتواند 5سال بیمه بیکاری استفاده کند از 6ماه سابقه تا 24ماه مجردین 6ماه ومتاهلین یکسال بیمه بیکاری میتوانند بگیرند از 25ماه تا 120ماه سابقه مجردین 12ماه ومتاهلین 18ماه بیمه بیکاری میتواننددبگیرند از121ماه لغایت180ماه سابقه مجردین 18ماه ومتاهلین 26ماه بیمه بیکاری میتوانند بگیرند از 181ماه لغایت 240ماه سابقه مجردین 26ماه ومتاهلین 36ماه بیمه بیکاری میتوانند بگیرند از 241ماه به بالا مجردین 36ماه ومتاهلین 50ماه بیمه بیکاری میتوانند بگیرند حالاشما چونکه 6ماه گرفتید میتوانید 6ماه دیگر بگیرید