در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من دیابت بی مزه دارم و به زوردی قراره مهره کمرمو عمل کنم که شکستگی و جابه جایی داره میخاستم بدونم برای استفاده از خدمات بیمه ها از کدوم بیمه ها استفاده کنم و این که میشه از کار افتادگی هم گرفت ؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که اگر در حال حاضر هیچ بیمه ای نداشته باشید(که از ظواهر سوال تون این امر پیداست که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستین) برای درمان میتونین فقط از بیمه ایرانیان،بعنوان بیمه پایه استفاده کنین.

اگه جایی شاغل باشین و بیمه تامین اجتماعی داشته باشید و در حال حاضر تحت پوشش آن باشید هم میتونین با مراجعه به شعبه ای که در آن براتون لیست بیمه ارسال میشه درخواست بررسی و معاینه بدین تا برای ازکارافتادگی تون هم اقدامات لازم صورت بگیره.

در غیر اینصورت با شرایط حال حاضرتون،هیچ بیمه ای شمارو حمایت نخواهند کرد

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام