در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

خسته نباشید ببخشید من 20 سال سن دارم چه بیمه ای ثبت نام کنم که در آینده به دردم بخوره ماهی از100تومن به بالا در امکانم هم نیست مثلا بیمه بازنشستگی یا سرمایه گذاری یا خیاطی ممنون میشم کمکم کنین
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

بابت دید عالی شما به آینده نگری تون خیلی خیلی تبریک میگم و امیدوارم که دیدگاه سایر عزیزان هم سن و سال شما به زندگی و آینده روز بروز بهتر و متعالی تر بشه.

شما در حال حاضر میتونی بهترین بیمه نامه عمر حال حاضر در ایران رو ثبت نام کنی که علاوه بر پوششهای متنوع بیمه ای و سود بسیار بسیار مناسب،در آخر کار هم پس انداز بیمه نامه تون رو به شما عودت میده و هم میتونی تا ۳۰ سال حقوق ماهانه و مناسب دریافت کنی.

بنابراین پیشنهاد فعلی ما برای شما،طرح بیمه عمر و بازنشستگی بیمه خاورمیانه هست.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،حرفه ای و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام