در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

من شکاف کتم ولب دارم برای نامنظمی دندان هام ارتو دنسی کردم . جراحی فک هم دارم میخواستم بدونم که
۱ اگر بیمه تکمیلی بشم بیمه تامین اجتماعی هزینه اش رو میده؟

اگرهزینه پرداخت میشه چند درصدشو؟ مثلا اگر بیست میلیون بشه چه قدرش رو میده؟

پزشک جراحم در بیمارستان خصوصی  مهرگان کرمان هست و جراحی انجام میشه
۲من که شکاف کام ولب دارم نامنظمی دندان هام در اثر همون هست هزینه ارتو دنسی یا ایمپلنت دندان رو میده؟اگر ثابت بشه بخاطر شکاف کام ولبم بوده دندان ازدستدادم؟
۳ اگر بیمه قبول کنه هزینه ها رو حتما باید بیمه تکمیلی باشم؟
اگر میشه جواب رو ایمیل کنید برام.ممنون.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اصولا قراردادهای بیمه های تکمیلی بر اساس پارامترهای مختلفی منعقد میشه.

سازمان یا شرکتی که میخواد قرارداد منعقد کنه،تعداد نفرات اصلی و تبعی،میزان و سقف پوششها،میانگین سنی نفرات اصلی،خود شرکت بیمه طرف قرارداد و..... همه و همه در نوع قرارداد دخیل هست.

بنابراین شما اول باید ببینی که بر اساس شرایطی که داری،تحت پوشش چه نوع بیمه تکمیلی ای قرار میگیری و سپس از مدیر یا مسئول آن شرکت بیمه سوالاتت رو بپرسی تا بتونی به پاسخ دقیق تری از سوالاتت برسی.

سوالات شما در حال حاضر بسیار کلی بوده و هیچ یک از همکاران محترم،منجمله خود بنده قادر به پاسخگویی به شما نخواهند بود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام