در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
با سلام

من بازنشسته تامین اجتماعی هستم.و جانباز

سوال.ایا میتوانم از بیمه درمانی بنیاد شهید هم استفاده کنم؟اگر خیر ایا از بیمه تکمیلی بنیاد هم میتوانم استفاده کنم؟و با توجه به مفید تر بودن خدمات بیمه درمانی بنیاد شهید، میتوانم از بیمه درمانی تامین اجتماعی انصراف دهم؟ با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام

با توجه به این که تحت پوشش بیمه پایه (تامین اجتماعی )هستید ,احتمالا منظورتان از بیمه درمانی بنیاد بیمه تکمیلی است. شما می توانید با ارائه مدارک جانبازی خود به بنیاد و بعد از تائید بنیاد می توانید خود و افراد تحت تکفل شما تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند. در حال حاضر بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیمه دی قرارداد  دارد.