در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

سوابق پرداخت بیمه کارمندی من در بانک ملت از تاریخ ۱/۱۰/۱۳۶۹ الی ۱۸/۱۰/۱۳۹۲بمدت۲۳سال و ۱۸ روز می باشد.مدت خدمت نظام وظیفه ام ۲۷ماه میباشد و متولد اول مهر ۱۳۴۴میباشم.

ایا کسری سابقه پرداخت بیمه ام بصورت واریز یکجا با جرایم مربوطه امکان پذیر است.

چه راههایی برای بازنشستگی در اسرع وقت برایم وجود دارد

از لطف و زحمات شما و سایر همکاران تان بینهایت سپاسگزارم. حسین ثقفی
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام امکان خرید سابقه بیمه وجود ندارد تنها در صورتی که سابقه شما کمتر از ۱۰ سال باشد و برای مردان سن ۶۰ و زنان سن ۵۵ تا ۱۰ سال امکان خرید وجود دارد دارد