در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بیمه تامین اجتماعی داشتم از طرف پدرم حالا از طرف کارم بیمه سلامت دارم ولی احتیاجی ندارم ایا الان میتونم همچنان از دفترچه تامین اجتماعی استفاده کنم؟ فرهنگی هستم ایا میتونم بیمه سلامت رو باطل کنم یا نه؟
2 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام

به دلیل این که حق بیمه هر دو بیمه را پرداخت می کنید هر دو بیمه موظف به ارائه خدمات هستند و تداخلی باهم ندارند.