در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام،

از شهریور۹۸در یک درمانگاه برای درست کردن دندانهایم مراجعه کردم اولین دندان را عصب کشی وروکش زدند ولی دومی را بعد از عصب کشی و روکش به مدت یک ماه روکش بسیار اذیت میکرد و آزار میداد چندین بار مراجعه کردم دندانپزشک مورد نظر میگفت کمی تحمل کن تا جا بیافته خلاصه بالاخره بعد از کلی درد و اذیت شدن گفتن بیا روکش را دربیارم و لبه هاش را برات درست کنم،اما متاسفانه حین کار کلا دندان منو از ریشه کشیدن و گفت باید بمونی قالب بگیره،استخوانش جا بیافته بیای درستش کنم،بارها تماس گرفتم میگفتن فعلا بمونید تا اطلاع بدم و بهمن وواسفند رو بخاطر گرونا و بهانه اینکه دارم کلینینک میسازم عقب انداخت،بارها مراجعه کردم فروردین ماه دیگه درمانگاه ومنشی ها گفتن اینجا کار نمی کنه،حتی حاصر نشدن شماره تماس یا محل کار جدیدش رو بدن،خیلی رفت وآمد کردم تا بالاخره از طریق نظام پزشکی نامه بردم ک پیگیری کنند که مدیریت اون درمانگاه خیلی بد برخورد کرد که به ما چه از اینجا رفته ،۲سال هست که رفته ولی در جواب گفتم من اسفند اینجا پیششون اومدم و....الان چندماه هست من بلاتکلیفم ،نظام پزشکی میگه شماره ای ازش ندارن،دکتر به چند اسم وفامیل کار میکرده،خیلی حرف های ضد و نقیض میزنند واینکه در اخر احتمالا بدون قرارداد یا غیرقانونی با این پزشک کار میکردن که اصلا به خودشون ربط داره ولی من الان هم هزینه ام رفته هم دندانم ،خواستم بدونم وظیفه این درمانگاه یا پزشک در صورت پیدا شدن در قبال منی که چندین ماه هست بلاتکلیفم و از لحاظ روحی دیگه در فشار زیادم چیه؟؟

ناگفته نماند درمانگاه بعد از نامه نظام پزشکی گفتن ما فقط یک روکش میزنیم برات که اونم باید از دندان ۴شما پایه بگیریم و هزینه را باید خودت متقابل بشی در صورتی که من گفتم فقط ایمپلنت

خواهش میکنم خواهش میکنم به من بگید چکار کنم ؟؟وظیفه اصلی درمانگاه چیه؟؟خسارت دندان من چطوره؟؟و چطور می تونم این دکتر را پیدا کنم؟؟چون نه اسمی ازش میبرن نه همکاری می کنند
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

برای شکایت از پزشک یا بیمارستان می توانید از طریق سازمان نظام پزشکی و یا مراجع قضایی اقدام کنید اگر پیگیری های شما از طریق سازمان نظام پزشکی نتیجه ای نداشته است با مراجعه به دفاتر قضایی و در ادامه ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف یا دادسرای جرایم پزشکی علیه بیمارستان یا پزشک معالج اقامه دعوی نمایید فقط توجه داشته باشید شکایت از پزشک میبایست شامل مواردی از قبیل ادله اثبات دعوا، انتساب نتیجه مجرمانه به پزشک و اثبات قصور و کوتاهی یا بی احتیاطی یا خطای پزشک یا عدم صلاحیت و تخصص پزشک باشد. بسیار مهم است که موارد ضروری و بایسته های یک شکایت کیفری خصوصا علیه یک پزشک، در متن و شرح شکواییه شکایت از پزشک درج و قید گردد. همچنین خوب است بدانید که بهترین کار و اقدام در مراحل شکایت از پزشک، و دعاوی پزشکی و تشکیل پرونده علیه پزشک، ارائه دلیل بر انجام صحیح مراقبتهای پزشکی پس از درمان یا عمل جراحی توسط بیمار نیز میباشد. زیرا در بسیاری از موارد پز