در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
وقت بخیر. میخواستم بدونم اعتبار بیمه درمان تکمیلی انفرادی و خانوادگی به چه صورت هست. منظورم اینه که هر سال باید دوباره ثبت نام و تمدید بشه و یا اینکه به صورت خودکار تمدید میشه و ما باید فقط هزینه تمدید رو بدیم؟

سوال بعدی اینکه میشه این مدل از بیمه رو هر سال تغییر داد یا اگه تغییر ندیم بهتره؟ منظورم اینه که سابقه در این مدل بیمه مهمه؟

سوال بعدیم اینه که دوره انتظار در بیمه تکمیلی انفرادی و خانوادگی به چه صورت هست؟ ینی هرسال، بعدِ تمدید بیمه تا یه مدتی نمیشه از خدمات استفاده کرد؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

قراردادهای بیمه های درمان تکمیلی گروهی یا انفرادی معمولا یک ساله هست.

اما تمدید این قراردادها معمولا بستگی به شرایط روز بیمه شدگان داره.

و اینکه نرخ حق بیمه سال جدید معمولا با سال قبل متفاوت هست(حتی اگه پوششها تغییری نداشته باشه) بدلیل تغییر نرخ تعرفه ها در سال جدید،نرخ حق بیمه نیز متفاوت خواهد بود.

اعتبار دفترچه های بیمه ربطی به بیمه تکمیلی نداره و بستگی به پرداخت حق بیمه هاشون داره.

اما داشتن دفترچه بیمه پایه در بیمه های تکمیلی این خصوصیت رو داره که معمولا بیمه های پایه،حداکثر تا ۳۰٪ از هزینه های درمانی رو کاور میکنن و مابقی رو بیمه های تکمیلی پرداخت میکنن.

اگه بیمه تکمیلی بصورت سازمانی ثبت نام بشه،تمدید قرارداد معمولا بعهده مسئول اینکار خواهد بود و اگه بصورت انفرادی یا خانوادگی باشه،در سررسید سال جدید،با پرداخت حق بیمه های متعلقه ( بر اساس شرایط سال جدید قرارداد) قابل  انجام خواهد بود.

 دوره انتظار در بیمه های تکمیلی،معمولا در سال اول قرارداد وجود داره که برای خدمات پاراکلینیکی معمولا ۳ماه و برای زایمان بین ۶ تا ۹ ماه خواهد بود و در صورت تمدید و ادامه قرارداد قبلی،برای نفراتی که در لیست های قبلی حضور داشتن،دوره انتظار وجود نخواهد داشت و فقط شامل نفرات جدیدالورود خواهد شد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام