در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام

برای دریافت خسارت از بیمه بدنه خودرو دچار مشکل شدم و باشرکت بیمه به توافق نرسیدم ،خسارت خودرو بالای 200 میلیون تومان هست
ارزش خودروی من در روز حادثه مطابق با ارزش خودرو در قرارداد بیمه هست ولی شرکت بیمه ارزش خودرو را به روز محاسبه میکند و بجز فرانشیز و استهلاک که قانونی هم هست درصدی هم بابت ارزش خودرو کم کرده است ودلیلش هم آن است که شما 5 ماه بعداز تصادف فاکتور آوردید و قیمت اجناس در زمان کنونی با روز حادثه متفاوت هست
این در حالیه که مدت زمان تعمیر خودرو و خرید قطعات 5 ماه طول کشیده و طبق قانون من دو سال وقت دارم برای تعمیر خودرو و باز طبق قانون ارزش خودرو در روز حادثه ملاک هست
اگراشتباه میکنم و قانون همچین چیزی نیست لطفا راهنمایی بفرمائید و اگر حق بامن است کجا شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

لطفا درخواست مشاوره ثبت کنید. موضوع مشاوره شما کمی نیاز به بحث دارد.