در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (400 امتیاز)
با سلام

باتوجه با افزایش حق مسکن تیرماه ۹۹٫ باید حداقل حقوق را در لیست بیمه تیرماه تغییر داد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در خصوص افزایش حقوق در لیست بیمه به اطلاع میرساند که حق مسکن از مزایای ضمن کار بوده و تاثیری در میزان افزایش پایه حقوق در لیست بیمه ندارد.

اما اگر منظور شما مبلغ حق بیمه در لیست میباشد ، به اطلاع میرساند که اگر تا کنون در محاسبه میزان حق بیمه ، حق مسکن هم لحاظ شده باشد ، باید از این افزایش در لیست بیمه تیر ماه نیز اعمال گردد اما اگر در محاسبه مبلغ حق بیمه فقط حق بن و حقوق پایه لحظ شده ، الزامی به اعمال حق مسکن نمیباشد