در دیوان عدالت اداری توسط (160 امتیاز)

باسلام

اگردیوان  عدالت اداری رای هیئت حل اختلاف کار رونقض کنه وبه شعبه همعرض ارجاع بده .

ایاهیئت حل اختلاف شعبه همعرض میتواندبرخلاف نظرودیدگاه دیوان به ان بی اعتنایی وتوجهی نکند وهمان رای قبلی رو مجدداصادرکند؟

(مگردیوان مرجع عالی نیست وادارات ودستگاههای دولتی میبایست به اراء دیوان تمکین کنند.) اگراینگونه باشدپس دیوان به چه دردی میخورد؟

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

پاسخ به این سوال بصورت قطعی نیست ولی با توجه به تبعیت هیات های اداره کار از مرجع عالی که همان شعبات دیوان عدالت اداری میباشند , بنابراین تمکین به رای دیوان از سوی هیات ها الزامی است.

مجددا تاکید میگردد که تبعیت هیات ها از دیوان عدالت اداری بسته به شرایط پرونده میباشد