در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ویرایش شده
سلام

پرداخت سنوات پایان کار به سنوات ارفاقی موضوع ماده ۷۶  قانون تامین اجتماعی برای کارگران بازنشسته مشمول مشاغل سخت و زیان آور چگونه است؟
1 پاسخ
توسط
سلام

کارگرانی که با داشتن سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان آور بازنشسته می شوند همانند سایر کارگران به نسبت سابقه کارگاهی برای هر سال سابقه مشمول دریافت یکماه پاداش بازنشستگی قرار می گیرد.