در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام

خواهرم معلم است و مجرد خودش بیمه است و تمام ماه سال به غیر از سه یا چهار ماه نه بیمه دارد نه حقوق خواستیم بدونیم اگر از این کارش بیاد بیرون و بیمه اصلا براش رد نشه با اینکه سابقه بیمه داره ایا حقوق پدرمان که فوت شده و  الان مادرم کامل دریافت میکند میتونه بگیره

و اینکه ایا خواهرم بعد از فوت مادر  اقدام به گرفتن حقوق پدرمان کند یا قبل از فوت مادرمان  لطفا راهنمایی کنید و اینکه باید گواهی انحصار وراثت باشد تا حقوق پدرم به خواهرم برسه چه مدارکی لازمه در ضمن پدرمان ارتشی بوده
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بله سهم مادر از مستمری همسر فوت شده 50 درصد و سهم فرزندان معادل 25 درصد مستمری استحقاقی میباشد