در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
فوق العاده شب کاری موضوع ماده ۵۸ قانون کار به چه کسانی تعلق می گیرد و مقدار آن چقدر می باشد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط

با سلام

فوق العاده شبکاری موضوع ماده ۵۸ قانون کار ناظر بر کارگرانی است که کارشان در طول ماه گردش نداشته (غیر نوبتی) و ساعت کار آن ها در فاصله بین ۲۲ شب و ۶ صبح واقع می شود .

برای این قبیل کارگران برای هر ساعت کار در شب ۳۵% اضافه بر مزد ساعت کار عادی به عنوان فوق العاده شبکاری تعلق می گیرد.