در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام خانمی هستم 47 ساله دارای 21.5 سال سابقه پرداخت حق بیمه . ایا طبق ماده 111 اگر در خواست باز نشستگی و دریافت مستمری بدهم حداقل حقوق قامون کار پرداخت می شود .

اکثر  سابقه بیمه من اجباری است و دو سال ان در وسط اختیاری پرداخت شده است  لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

بله چنانچه در کارکاههای مشمول قانون کار شاغل باشید وفق تبصره 4 ماده 76 قانون تامین اجتماعی شرایط بازنشستگی دارید و طبق ماده 77 ق.ت.ا براساس میانتگین دستمزد دو سال آخر مستمری شما محاسبه میگردد که قطعا طبق ماده 111 ق.ت.ا از حداقل دستمزد و مستمری سال کمتر نخواهد بود.