در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
آیا اینکه 7% حق بیمه به عهده کارگر و 23% به عهده کارفرما می باشد جزو قواعد آمره است یا میتوان توافق کرد که به اندازه حداقل حقوق با کارفرما و ما بقی به عهده کارگر می باشد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

باسلام

با توجه نص صریح قانون تامین اجتماعی  در مورد حق بیمه سهم کارگر و کارفرما در پرداخت حق بیمه کارگر  و امره بودن آن توافق طرفین در کم و زیاد کردن سهم هر یک جایگاهی ندارد .