در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
باسلام.

مدت هفت ساله دریک شرکت مشغول بکارم،بمن گفتن تااخراردیبهشت امسال بامن تسویه میکنند،

ایا من میتوانم مطابق رای اخیر دیوان عدالت که میگوید سنوات دریافتی  هفت  سال قبل علی الحساب است،مطالبه دریافت مابالتفاوت سنوات معادل امسال راداشته باشم؟

البته همه ساله سنوات پرداخت شده.
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه شما هرساله در پایان سال حق سنوات خدمت خود را براساس اخرین حقوق دریافت می کرده ایدچنانچه دارای قرار کار دایم می باشید کارفرما مکلف است براساس اخرین حقوق حق سنوات خدمت شما را محاسبه ومابه التفاوت ان را پرداخت نماید ولی درصورت دارای قرار داد کار مدت موقت بوده ایدودرپایان هر قرارداد کار وبااخرین حقوق حق سنوات شما به استناد ماده ۲۴ قانون کار را پرداخت نموده است قطعی است وعلی الحساب سالهای تسویه شده به شما تعلق نمی گیرید .