در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)

سلام. در طول مدت قرارداد بیمه عمر پارسیان و سامان هر کدام چند بار امکان گرفتن وام وجود داره؟ و برای هر کدام از پایان سال چندم میشه وام درخواست داد؟

2 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام

در بیمه های عمر و سرمایه گذاری پس از پایان سال دوم می توانید 90درصد از اندوخته بیمه نامه خود را وام دریافت نمایید با کارمزد 4درصد+سود قانونی آن سال - شما می توانید پس از اتمام اقساط وام قبلی دریافت شده مجدد می توانید درخواست وام دهید و مشکلی ندارد