در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

سلام

مبلغ حداقل حقوق برای کارگر ۱۸۳۵ هزار اعلام شده است.

ایا از این مبلغ مقدار حق بیمه و مالیات کسر می شود؟

یا این مبلغ خالص پرداخی به کارگر است البته با بیمه

سوال دوم

ایا الزامی برای کارفرما جهت پرداخت حق مسکن و بن خوربار وجود دارد؟

چون عمدتا کارفرما ها این مبالغ را پرداخت نمی کنند یا کم پرداخت میکنن.

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در خصوص سوال اول ، کلیه مزایای نقدی و غیر نقدی مشول مالیات هستند

مبلغ خالص پرداختی حقوق شما حاصل جمع مزایای ضمن کار ( حقوق پایه - حق مسکن - حق بن - و در صورت داشتن یکسال سابقه کار ، پایه سنوات ماهیانه و حق اولاد در صورت داشتن شرایط لازم)  و کسر از مبلغ حق بیمه ماهیانه میباشد.

در خصوص سوال دوم اینکه حق مسکن و بن از مزایای ضمن کار بوده و کارفرما موظف به پرداخت آنها همراه با حقوق پایه میباشد. و در صورت عدم پرداخت از جانب کارفرما میتوانید در مراجع حل اختلاف اقدام به طرح دعوی نمایید