در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (870 امتیاز)
ما لیست هامون رو دوماه به دوماه رد می کنیم.یعنی برج 11 و 12 رو برج 1 رد می کنیم. برای برج 1 و برج 2 نیز برج 3 رد می کنیم و همین طور الی آخر.فقط برای فروردین ماه قرار است کارگران بیمه بیکاری دریافت کنند.وضعیت لیست چگونه م یشود؟منظور این که آیا طبق روال قبل باید لیست ها را رد کنیم یا قانون خاص دیگری دارد؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

شما طبق رویه قانونی لیست بیمه بهمن واسفند را در فروردین ماه سال ۱۳۹۹به تامین اجتماعی رد میکنید سپس تامین اجتماعی بعد ازواریز اخرین لیست بیمه حق بیمه نسبت به  برقرای بیمه اقدام می نمایند.