در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام و خسته نباشد

اینجانب به عنوان کارفرما 27 درصدی قراره توی لیست بیمه یه کارگاه باشم و نیز 4 تا کارگر دیگه که 10 درصدی هستن توی لیست بیمه اینجا هستن. حالا من چه جوری توی لیست بیمه درصد ها رو جداگانه مشخص کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

برای تهیه لیست حق بیمه با نرم‌افزار سازمان تامین اجتماعی شما می توانید برای هر یک از افراد کارگاه حق بیمه و نرخ جداگانه ای را در نظر بگیرید ابتدا باید کلیه دستمزد کارگاه مشخص شود یعنی باید کسانی که ۲۷ درصد هستند مانند خود شما و کسانی که ۷ درصد هستند جدا محاسبه شود  و ۳ درصد بیمه بیکاری جداگانه محاسبه می شود و در header لیست منظور می گردد سپس در ریز لیست حق بیمه هر یک از افراد کارگاه به صورت جداگانه محاسبه می شود مبلغ header لیست با مبلغ ریز لیست باید همخوانی داشته باشد