در بیمه بیکاری توسط (870 امتیاز)

سلام.ما کارفرما گفته برج یک نیایید سرکار و از برج دو بیایید ایا می نونیم برای بیمه بیکاری کرونایی درخواست بدیم؟

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

عرض ادب

بیمه بیکاری به دلیل شیوع کرونا ماه اسفند و فروردین و اردیبهست را در برمی گیرد. در صورتی که حداقل شش ماه در اخرین کارگاه سابقه بیمه داشته باشید - با ارائه قرارداد کار خود تا پایان اسفند 98 و نامه عدم نیاز برای شما مهر و امضا شده توسط کارفرما و ثبت نام در سامانه بیمه بیکاری به صورت آنلاین می توانید در صورت داشتن شرایط مذکور از بیمه بیکاری مربوط تا زمان اشتغال به کار مجدد استفاده فرمایید.

در صورت نیاز به مشاوره پیرامون پرونده خود می توانید با از خدمات مشاوره ای قانون کار و تامین اجتماعی بیدبرگ استفاده فرمایید.